Tavoitteena on tuottaa hyvää ruokaa;
iloa ja elämyksiä asiakkaidemme ruokahetkiin!

Hyvinkään Ravitsemispalvelut Oy on Hyvinkään kaupungin sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin yhteisesti omistama sidosyksikköasemassa oleva sisäinen osakeyhtiö. Hyvinkään kaupunki omistaa osakeyhtiöstä 60 % ja HUS 40 %. Yhtiön tuotantotilat sijaitsevat Hyvinkään sairaalan yhteydessä.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) ja Hyvinkään kaupungin valtuustot päättivät perustaa yhtiömuotoisen keittiön korvaamaan huonokuntoiset koulukeittiöt ja sairaalan ravintokeskuksen. Yhteisellä investoinnilla saatiin rakennettua tarvittava tuotantotila sen sijaan että olisi jouduttu peruskorjaamaan useita keittiötiloja.

Yhtiön hallitus:      

Timo Kettunen, puheenjohtaja

Juha Anttila

Helena Parpala

Tuula Lasander

Marika Hämäläinen

Hyvinkään ravitsemispalvelut Oy:n tehtävänä on tuottaa laadukkaita ja ravitsemukselliseti oikeanlaisia ruokapalveluita omistajilleen sekä tarjota alaan liittyviä asiantuntijapalveluita asiakkaillemme tarvittaessa. 

Asiakkaitamme ovat Hyvinkään kaupungin koulut ja  päiväkodit sekä HUS:n Hyvinkään sairaalan potilaat, terveyskeskuksen vuodeosaston potilaat ja ja Hyvinkään sairaalan henkilökunta.

Käyntiosoite

Sairaalankatu 1

05850 Hyvinkää


Y-tunnus: 2546735-2

Yhteystiedot:

Palveluesimiehet
 p. 050 361 3890
palveluesimiehet@ravitsemispalvelut.fi

Tuotantopäällikkö Päivi Lindholm

p. 050 568 9754
paivi.lindholm@ravitsemispalvelut.fi

Toimitusjohtaja Sanna Lemmetty
p. 050 918 1716
sanna.lemmetty@ravitsemispalvelut.fi